Gleder i førjulstiden og en ny luke

Det å skrive julekort er en tradisjon som er i ferd med å dø ut, og det er utrolig synd. Det er så innmari koselig å få julekort i posten fra familie, og venner, og jeg må innrømme at det aller koseligste er når man mottar håndskrevne julekort. Det trenger ikke stå så veldig mye, men det at noen har satt seg ned, og skrevet en personlig julehilsen, det synes jeg er veldig, veldig koselig. Det er liksom ikke helt det samme, og motta et julekort hvor en maskin har trykket alt av tekst, også hvem det er fra. Men for all del, det er jo mye mer koselig å få et julekort enn og ikke få julekort, men det at kortet er håndskrevet med en liten, eller stor julehilsen på, det er noe jeg blir innmari glad for. Det at noen har tatt seg tid, det setter jeg stor pris på. Jeg håper at vi kan ta tilbake tradisjonen med å sende julekort. Det er synd at sms’er, og mail har overtatt mer, og mer. Verken sms, eller mail vil kunne erstatte den koselige, personlige julekorttradisjonen, så jeg håper vi kan endre dette, og gå tilbake til de tradisjonelle julekortene som vi sender i posten. Vi har tiden, og vi vet at de som mottar kortet blir innmari glad.

Jeg blir innmari glad for hvert eneste kort jeg får.  Noen julekort husker man likevel ekstra godt. I fjor fikk jeg ett flott, håndlaget julekort som jeg ikke kjente igjen skriften på. De man får julekort fra år etter år, de kjenner man gjerne igjen skriften til, men dette var ikke en kjent håndskrift. Da jeg åpnet kortet, og leste, så ble jeg så utrolig glad, og jeg kjente at tårene lå der i øyekroken. Det var fra en person jeg egentlig ikke kjenner, men vi har felles utfordringer, og blitt litt kjent på den måten. Jeg husker ennå ordene som stod skrevet i kortet. Fantastiske ord som gjorde meg både glad, stolt og rørt. Slike kort gjør en forskjell for meg. Ordene betydde så mye, og gikk rett til hjertet mitt. Det at noen tenker på deg, og bryr seg om deg, det er en utrolig god følelse. Å føle at man betyr noe for andre, det er en helt fantastisk følelse. Ett helt spesielt julekort, og det fineste kortet jeg har fått. Så personlig, og så fint med masse omtanke fra avsender. Tenk at et julekort kan bety så mye! Kanskje burde vi bli flinkere til å sende slike hilsner selv om man ikke alltid har personen i nær omgangskrets. Det tror jeg ikke alltid vi er like flinke til å tenke på. Noen håndskrevne ord på et kort kan bety mer enn vi aner, og jeg håper det kommer mange julekort i posten i år. Julekort er virkelig en flott juletradisjon.

Jeg har lagd flotte julekort i år, og dere kan jo tenke hvem som er på årets julekort. Det er prinsen min, Henry. Jeg skal stolt sende ut julekort så alle kan få se hvor heldig jeg er som er mormor til denne nydelige og flotte prinsen. Jeg gleder meg til å sette meg ned å skrive en liten, håndskrevet og personlig hilsen til alle. Det har vært et stormfullt år, men stormen glemmer man når man ser hvilke glede man har fått i det øyeblikket Henry kom til verden. Jeg er heldig.

Bak gårsdagens luke, så fant dere et gavekort på 500 kr fra Rubens Kvinner på Elverum. Den heldige vinneren av gavekortet ble : GRETE IREN BIRKELY!! Gratulerer så masse med gavekortet, Grete Iren!! Jeg er sikker på at du finner noe flott hos Rubens Kvinner. Jeg tar kontakt i løpet av dagen.

Bak luke nummer 8 finner dere nok en flott gave, og nok et gavekort. Bak luke nummer 8, så ligger et gavekort på 1500 kr fra NAYS HERKULES! Det er ekteparet Siv Heidi og Stig Borgeraas som står bak Nays, og butikken ble åpnet i november for to år siden. Nays er en spennende butikk for kvinner i alle aldre, og de har klær fra størrelse 38-56. Nays har merker som Zhenzi, Zoey, Studio, Gozzip, Ciso og LauRie. De satser på personlig service, god kvalitet og ett godt utvalg. I god service så ligger det at butikken skal ha et personale som er der for oss, og som gir ærlige tilbakemeldinger. Jeg får alltid så mange hyggelige tilbakemeldinger når jeg tipser om nye stormotebutikker, og for mange er sikkert Nays en ny butikk som er verdt å besøke. Jeg gleder meg til å besøke butikken når vi kommer inn i ett nytt år. Det er viktig å støtte opp om nisjebutikkene. De er så viktige for oss.

Nays Herkules finner du i Skien, og de har en nettbutikk også som du gjerne kan besøke : www.handlegaten.no/nays . Du finner også Nays på Facebook : https://www.facebook.com/NAYS.SKIEN/

I dag kan du altså vinne et gavekort på hele 1500 kr gitt av Nays. En fantastisk gave som du kan bruke i nettbutikken deres, eller i butikken deres i Skien. Du kan også bruke Facebook til å se litt av hva butikken har. Ønsker du å være med i trekningen, så legger du igjen en kommentar på bloggen. Etter at blogg.no har gjort en del tekniske endringer på siden, så var det i går veldig mange som ikke fikk lagt igjen kommentar på bloggen. Er det vanskelig å få kommentert, så legger du igjen en kommentar på bloggens Facebook side. Husk navn og epost adresse når du kommenterer. Noen kommenterer fortsatt anonymt, og da kan jeg ikke ta dere med i trekningen.

Lag deg en god lørdag!

62 kommentarer

Siste innlegg