24 pakker ligger klare – gled dere!

Reklame | Alexis, KLinikk Nova, Wilhelmines, Pont Neuf, Collection, Nais, Cinderella, Ciso, Holte Velvære, IZI, Loft, Rubens Kvinner, Mary Kay, Mother India, ZIP, Nays herkules, Perfect Mix, Wenches Mote, Snefrids Hus, Blæst, LauRie

Det nærmer seg med stormskritt. Alt er klart. 24 pakker ligger klare. Lørdag åpnes den aller første luken.

1.desember nærmer seg. Desember er førjulstid, og jeg elsker førjulstiden. Å pynte huset til jul, det er noe jeg alltid ser frem til. Det blir en spesiell stemning i huset i desember, og selv om det har stormet i livet mitt de siste månedene, så ser jeg frem til førjulstiden. I år skal Henry feire sin første jul, og jeg er så heldig å få feire julen sammen med han. Jeg gleder meg så utrolig mye. Datteren min på 24 år har fått pakkekalender i alle år. Dette året er ikke noe unntak. 24 pakker er gjort klar til henne, og jeg vet at hun gleder seg til å åpne de. I år skal også prinsen min, Henry få pakkekalender, og det kommer til å bli en mormor tradisjon hver eneste desember. Henry vil nok ikke skjønne så mye av alle pakkene i år, men foreldrene vil nok sette pris på innholdet. Henry og mamma får pakkekalender, og da skal selvsagt også Henrys pappa få pakkekalender, så nå kan de kose seg alle tre når det blir lørdag og 1.desember.

1.desember er det mange som skal åpne første luke i julekalenderen sin. 1.desember åpnes også første luke i bloggens julekalender, og jeg gleder meg til å dele ut 24 flotte gaver til dere som følger bloggen min. Jeg sier det høyt : GLED DERE!!!! Jeg har så utrolig mange flotte gaver som skal deles ut. Hver eneste dag mellom 1-24.desember, så skal det deles ut gaver her på bloggen. Her trenger ingen melde seg på, men du må innom bloggen hver dag for å se dagens kalendergave. Du må legge igjen navn, og epostadresse hver dag for å være med i trekningene. Jeg vil selvsagt ikke røpe hva gavene er. Dette skal være en overraskelse hver eneste dag, men jeg vet at jeg vil glede mange av dere i desember . Dette blir min hilsen til dere i ventetiden.

Dette blir fjerde året jeg har julekalender på bloggen min, og årets kalender blir minst like fin som fjorårets. For en kalender, og for noen gaver! Det er en flott blanding av produsenter, og butikker som er med. Det er en fin blanding av gaver, så hadde jeg vært deg, så hadde jeg sørget for å påminne meg selv om at du går innom kalenderen hver eneste dag. Noen skal jo vinne hver dag, og den noen kan like godt være deg som en annen.

Jeg gleder meg til å dele ut alle disse flotte kalendergavene til dere. Hver desember er dette blitt en del av min førjulskos. Det å kunne gi det er en utrolig fin ting. Gled deg til 1.desember, for da braker det virkelig løs her på bloggen! Selv om jeg ikke skal røpe alle gavene som ligger bak alle 24 lukene, så vil jeg gjerne fortelle hvem som er med på årets kalender , og her er de :

Alexis Mote

Klinikk Nova ( avdeling Hamresanden )

Wilhelmines

Pont Neuf

Collection

Nais

Cinderella

Ciso

Holte Velvære

IZI sko og klær

Loft

Rubens Kvinner

Mary Kay v/ Hilde Novik Gulstad

Mother India

ZIP

Nays Herkules

Perfect Mix

Wenches Mote

Snefrids Hus

Blæst

LauRie

En helt fantastisk julekalender – 1.desember nærmer seg!

 

10 kommentarer

Siste innlegg