Er formfulle kvinner en egen rase?

Man har lyst til å dunke hodet hardt i veggen. Man tror liksom ikke at noen kan stille slike spørsmål, men det er det faktisk noen som kan. Hva svarer man når man får spørsmål som: Hvordan er det å være sammen med deg sammenlignet med en slank kvinne? Hvordan fungerer dere formfulle i forhold til en slanke kvinner ? Kan dere ha sex på samme måte som slanke kvinner? Tror du det er et barn som lurer på disse tingene? Nei da, det er menn, voksne menn….

 

Jeg har så vidt våget meg inn i dating verdenen, og det er bare så vidt også. Jeg synes det og skulle prøve dating via nettet er skummelt og jeg føler meg nok ikke helt komfortabel med det. Men hvor treffer man en eventuell partner i dag? Selv om jeg er en sosial person, så går jeg ikke mye ut, og jeg er ikke involvert i organisasjoner eller lignende hvor man treffer mye mennesker. Og i dag så er jo ” alle ” single på ulike datingsider. Akkurat min debut på en slik datingside, og bakgrunnen for at jeg nå har våget meg så vidt inn i den verdenen, det skal jeg komme tilbake til i en senere blogginnlegg.

I dag måtte jeg bare få ut litt frustrasjon, for blant alle meldinger jeg mottar på denne siden, så er det noen menn som tror at vi formfulle kvinner er en egen rase, en rase som skiller seg ut fra det å være en helt ordinær kvinne. Vi formfulle fungerer visst på en annen måte enn andre. Vi tenker ulikt, vi oppfører oss ulikt. Om disse få mennene er seriøse? Definitivt. En hadde aldri vært i noe forhold med en formfull kvinne, så han lurte på hva som skilte oss formfulle fra slanke når det gjaldt det å være kjæreste. Seriøst ? Egentlig så burde man ikke svare på sånt, men jeg kan jo ikke la være, så jeg lurte på hva han selv trodde. Han hadde ikke noe svar, men jeg kunne fortelle han at vi nok var helt vanlige kvinner, og ingen egen rase. Forskjellen, den er bare at vi har noen ekstra lag på kroppen sammenlignet med slanke. Jeg kunne opplyse vedkommende om at jeg kunne tenke, føle og leve helt slik andre kvinner gjorde. Om han var litt treig i toppen? Aner ikke. I mitt hode, så manglet han ganske mye.

En annen lurte på hvordan vi fungerte i det daglige sammenlignet med slanke…samme person lurte også på om vi kunne ha sex. Her ga jeg opp, og tvilte et øyeblikk på menneskeheten. Men for all del, dette var to av mange, men jeg følte meg et øyeblikk ikke som en vanlig kvinne, men en helt spesiell rase som ingen visste noe særlig  om. Jeg svarte vedkommende at det nok var stor forskjell på formfulle og slanke kvinner. Det var to helt ulike verdener på alle plan, så om han var vant til slanke kvinner, så ville han nok få et stort sjokk om han begynte å date ei som var formfull. Og når det kommer til sex, så må vi nok leve i sølibat. Det syntes han var veldig trist at vi måtte….

Jeg husker da jeg var med på programmet ” Tjukk ” i programserien ” Ikke spør om det”, så var teamet sex noe mange lurte på. Kunne vi som overvektige egentlig ha sex? Gikk det an liksom? Kunne det fungere ? Jeg husker vi lo mye av alle disse spørsmålene før opptak, men samtidig, så er det jo også leit at noen tror vi er så annerledes enn slanke mennesker. Hvorfor skulle vi ikke kunne ha sex, og ha et godt sexliv fordi om vi er store? Noen som er veldig store vil sikkert oppleve visse utfordringer, men som alle andre, så er nok også store mennesker kreative og får det til å fungere optimalt. Jeg tror jeg må ha et eget blogginnlegg om dette teamet senere.

Det er så mange myter, så mye synsing, så mange rare tanker rundt det å være formfull, eller overvektig. Og det er på tide man begynner å skjønne at vi faktisk er akkurat som andre. Kroppen er annerledes, men ellers fungerer vi like bra, har et hode å tenke med som alle andre, og vi kan være en like god kjæreste som hvem som helst der ute. Å være en god kjæreste handler ikke om man er stor, eller liten, overvektig, eller slank. Det handler om personligheten min, og det handler om personligheten din.

Da jeg fikk disse spørsmålene, så følte jeg for at jeg måtte ut å undervise menn i hvordan en formfull kvinne fungerte. Jeg tror de som lurer hadde blitt overrasket over at det faktisk ikke er noen som helst forskjell annet enn størrelsen på kroppen.

Datingverdenen er skummel synes jeg, og jeg vet ikke helt om jeg kommer til å finne drømmeprinsen der. Akkurat det og mye mer skal jeg spare til et senere blogginnlegg.

Nyt søndagen! Jeg har vært på trening, og er noe usikker på hva resten av dagen kommer til å inneholde. men fin, det håper jeg den blir.

5 kommentarer
    1. Dette er egentlig bare til å le av, men når noen kan få seg til å spørre om sånt er det ikke latterlig i det hele tatt. Jeg pleier å si at det er bara utenpå jeg er tykk. Inne i hode mitt er jeg en slank normal kvinne.
      Du må bare fortsette å lete Heidi. Jeg er helt sikker på at det finnes en flott mann til deg på nettet.
      Ønsker deg så inderlig lykke til ❤️

      1. Er enig med deg i at det egentlig er til å le av, men etter hvert, så kan jeg ikke det likevel. Jeg trodde først de tullet, men de gjorde ikke det. De virket begge veldig oppegående på så mye annet, men så kom dette….seriøst? Er det mulig? Det er som du sier, det er kun utenpå vi er annerledes. Ellers fungerer vi helt som alle andre kvinner 🙂 Jeg kommer nok til å fortsette å lete…tror jeg. Synes det er en skummel verden, og en møter på så utrolig mye som man ikke akkurat liker..men sånn vil det jo være. Jeg håper jo det er en flott mann til meg der ute…en som liker en formfull kvinne…men er ikke super optimist. Tusen takk for lykkeønskninger, Astri <3

    2. Jeg er ikke veldig formstor, men nettdating i lang periode ? Jeg er ikke imponert over noen i nettdating verdenen, så jeg ga opp innen en måned. Sex er ikke noe samtaleemne for å bli kjent. Er det sex de er ute etter kan de ta seg rn tur på byen. Det er de samme tankeløse som er på en håndfull forskjellige steder. Er det meninga å treffe noen så dumper man innom de iansett tenker jeg.

      1. Jeg er egentlig veldig enig med deg i forhold til dette med nettdating. Det er uendelig mye ” rart ” der, så jeg er skeptisk, og tror nok ikke det er en plass jeg kommer til å være lenge…men jeg vet også at drømmeprinsen ikke dukker opp på døren min hehe

    3. Hei Heidi ❤️

      Etter min mening er det det samme hvilken ‘form/størrelse’ man har, det er forbindelsen man har med den andre og egne lyster og behov.
      Jeg kjenner mange som er større enn meg som har et rikt og godt sexliv med en (eller flere) partner (-e) og tynnere og mer ‘normale’ kvinner og menn som strever med sex i det hele tatt. Nå tenker kanskje akkurat disse mennene på det fysiske og ‘hvordan’ – men de har kanskje aldri opplevd noe ‘annerledes’ enn det de er vant til. Kanskje svaret ditt heller må være basert på hvilken ‘gnist’ du får med en mann enn de fysiske ‘alternativene’, du trenger ikke å tilfredsstille deres mangel på kunnskap selv om det trykkes på en av dine knapper. Slipp dem fri – eller ‘sveip’ til søppelkassa 🤪

      Det er det som er så trist med dagens samfunn – at mange av oss nesten er ‘redd’ for folk som er annerledes. Vi MÅ bli flinkere til å se mer enn det som føles trygt og kjent. Bli kjent med andre som ikke nødvendigvis er som oss, men være åpne for at andre faktisk tenker som oss selv om de ser ut og oppfører seg annerledes.
      Nå har ikke jeg brukt en dating app og har mye mer behov for å elske meg selv enn å fylle mitt hjerte med noen andre sin kjærlighet først – for det er der jeg er akkurat nå (separert for 2 år siden) 🙄❤️. Vet ikke om jeg kommer til det punktet noen gang – men skjønner at det har sine ulemper også 😬.

      Lykke til, Heidi ❤️ Jeg ønsker deg mange gode opplevelser og et ‘resultat’ som er godt for deg 😘
      Klem fra meg

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg