Spennende stormote fra Tinas Agentur

Jeg vil også i dag ta dere med til Norwegian Fashion Week som blir avsluttet på Fornebu i dag. I går tok jeg dere med til showrommet til bla Pont Neuf, og i dag skal dere få bli med til Tinas Agentur. Bak Tinas agentur står ekteparet Lilla, og Terje Sordal, bosatt her i Kristiansand, og med en årelang erfaring fra stormotebransjen. I fjor kunne ekteparet markere 30 år i bransjen, og med en så lang erfaring, så kan disse to stormote. Nå er det ikke kun store størrelser ekteparet selger, men de selger merker som går fra str. 36 – 56. Jeg synes ekteparet har ett veldig flott motto : ” Vi kler opp folk, vi kler de ikke ut.” Det er jo ingen tvil om at når vi mennesker kommer i ulike størrelser, så vil det bli utfordringer. Det er her kjedene sliter veldig. De har ikke helt forstått at når man kommer opp i størrelse, så er det ikke bare å legge til litt ekstra stoff sånn at vi får klær i størrelse telt. Enkelte tror at bare man lager klærne store nok, så er det greit, men så enkelt er det ikke. Klær i store størrelser må ha riktig snitt, og klærne må ha riktig passform. Kvalitet er selvsagt også viktig. Ekteparet Sordal selger spennende merker til butikkene i Norge. Datteren, Cathrine har også nå blitt en del av bedriften.

Etter at jeg begynte å blogge, så har jeg fått stiftet bedre bekjentskap med flere merker. Jeg har skrevet det før, men skriver det gjerne igjen : Vi frodige, formfulle kvinner, vi har så utrolig mye spennende klær å velge blant. Etter å ha vært rundt på motemessen, og sett hva leverandørene har å by på, så er der virkelig klær for enhver kvinne, og for enhver lommebok. Her kan man utvilsomt finne sin stil, og sitt særpreg, og jeg tror at vi bare må bli mye flinkere til å få hjelp når man er i butikkene. Jeg møter så ofte kvinner som er så fortvilet over at de aldri helt kan finne ut hva de kler, og dermed så blir det til at de bruker det som er i skapet, og vegrer seg for å fornye seg. Det heter at klær skaper folk, og jeg kan egentlig være litt enig. Det å finne klær som en føler seg vel i, det å finne klær som man føler seg fin i, det betyr utrolig mye for selvfølelsen. Jeg skulle ønske at de av dere som føler at dere aldri finner klær som dere virkelig kler, og føler dere vel i, at dere lar butikkene hjelpe dere. Der er så mye kunnskap i stormotebransjen, og har man litt tid, og litt tålmodighet, så kan jeg love deg at du vil ha det bredeste smilet når du går ut av butikken. Her ville jeg nok ha styrt unna kjedebutikkene. Der kan du heller gå når du vet hva du er ute etter, og hva som kler deg, for i kjedebutikker, der blir jeg fort deprimert nettopp fordi kjedene ikke er gode på verken passform, eller snitt, og de sitter heller ikke på kunnskapen som trengs.

Tinas Agentur fører spennende merker. De fører danske DNY, de fører Que, Q’ neel , Plus by Etage, og Angel Circle. Jeg har litt av alle disse merkene, og det er alle merker som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er jo veldig glad i klær som er litt spesielle, og som gjerne kan skille seg litt ut både i farger, og design, og da er det utrolig mye lekkert i Que. Que kan være litt sånn bohemeinspirert, men likevel lekkert. Her er også passformen utrolig god, og jeg synes også Que er flinke på å lage klær som passer formen vi har.  Q’neel liker jeg også godt fordi de har klær for oss som liker å være feminine, og så synes jeg plaggene er så utrolig behagelige å ha på seg. Plus by Etage er blitt min store jakkefavoritt! Jeg skal skrive ett eget blogginnlegg om disse jakkene en av de nærmeste dagene. Aldri har jeg hatt en bedre jakke enn dunjakken fra Plus by Etage! Å få på seg den jakken er en følelse vanskelig å beskrive. Dunjakken er lekker å se på, noe som er utrolig viktig, men den har også stretch, og når man tar på seg den, så får man en jakkefølelse man aldri før har hatt. Er du på utkikk etter ny vinterjakke, eller en tynnere dunjakke, da må du bare prøve Plus by Etage! Også Plus by Etage er dansk, og har sin opprinnelse i Skanderborg. Angel Circle er sikkert et merke mange av dere kjenner til, og når jeg tenker på Angel Circle, så tenker jeg på flotte farger, spenstige design, og god passform. Angel Circle er veldig flinke på farger, og jeg blir utrolig glad når jeg ser klærne deres. Jeg har selv ett par fargerike tunikaer herfra, en turkis, og en sort med masse mønster. Alle disse merkene er det ekteparet Sordal som selger her i Norge. Utrolig mye spennende! Fremover skal dere absolutt få se hva våren bringer fra flere leverandører, også disse fra Tinas Agentur. Selv om det på motemessen ble presentert, og vist klær for høst/vinter 2017-18, så vil jo butikkene nå fremover fylles opp med masse vårvarer, og her er det mye flott som venter! Her er litt bilder fra showrommet til Tinas Agentur, og det var Cathrine Sordal som viste meg de spennende kolleksjonene.

Her er noen av vårens nyheter fra merkene som Tinas Agentur fører


Er der ikke mye lekkert på vei ut i butikkene? Jeg kunne hatt alt dette, og litt til 🙂 Øyet mitt falt veldig godt spesielt på den gule kjolen/tunikaen 🙂 Tenk så stilig under ei tøff jakke! Selv om jeg nå har sett høst/vinter 2017-18, og vet der kommer mye lekkert, så er det bare å glede seg til en spennende vår!

I samarbeid med Alexis Mote, så har vi nå en giveaway på bloggen. Du kan bli den heldige vinneren av ett valgfritt treningsplagg dersom du legger igjen en kommentar. Alexis har treningsklær fra flere leverandører, og jobber hele tiden med å finne flere som produserer treningsklær for oss som trenger litt større størrelser. Du kan se utvalget av treningsklær hos Alexis her : http://www.alexismote.no/c/kategori.php?kategori=117&subkategori=231  , http://www.alexismote.no/c/treningstoy/underdeler  , http://www.alexismote.no/c/treningstoy/jakker . Visst du vil vinne treningsklær, så kommenter i kommentarfeltet, og husk epostadressen din. Lag deg en god søndag!

 

11 kommentarer
  1. Så mye fint 🙂 Glad du tar oss med på opplevelser og viser moter. Bloggen din er givende å lese. Ha en utrolig flott morsdag.
   Hilsen fra Gunn

  2. JA TAKK, den brune boblejakken , DEN VAR RÅLEKKER !! Fortell oss når den er ute på markedet og hvor 💗

  3. En kan bare glede seg til alt det flotte tøyet som kommer. Skal si det lages mye fint i store størrelser 🙂 🙂

  4. Hei! Så mye lekkert! Tunikaen med dyreprint-ermene på det første bildet er rålekker. Den skal jeg prøve å få tak i.
   Hilsen Grethe

  5. Den dunkåpen fra Etage er virkelig blitt også min favoritt… bare eeeelsker den😍 Alltid hyggelig med giveaways også…

  6. De har så mye fint ! Jeg er glad i den litt bohemaktige stilen, så Que er et merke jeg liker godt selv om mine favoritter er Boheme og Ralston.

  7. Nannah: Jeg synes nesten synd på innkjøpere…jeg misunte de en gang, men det må være så utrolig vanskelig å være på innkjøp når der er så utrolig mye flotte, og gode klær å velge blant 🙂 Jeg liker også en del av Boheme sine klær, mye stilig der. Ralston kjenner jeg ikke til, så kanskje på tide å bli kjent med det 🙂

  8. Grethe Melløs Helgesen: Hei Grethe! Ja, er der ikke mye lekkert! Jeg vil tro at tunikaen med dyreprint armer er i høst/vinterkolleksjonen som kommer i august/september, men jeg kan gjerne sjekke for deg, og eventuelt høre hvem som har tatt den inn i nærheten av deg. Hvor bor du?

  9. Nina R: Den brune dunjakken er lekker, Nina!!! Jeg har den i blått, og har ALDRI hatt en bedre jakke!!! Det er også stretch i disse, helt fantastisk!! Jeg skal sjekke når den kommer i butikkene. Jeg antar at det er til høsten, men sjekker 🙂 Hvor blir nærmeste butikk for din del?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg