Jeg fant, jeg fant

Jeg føler meg egentlig litt som Espen Askeladden nå, for jeg har funnet noe helt spesielt, og noe jeg egentlig aldri pleier å finne. Jeg har skrevet det før, men når jeg finner noe jeg aldri tror jeg skal finne, så blir jeg så glad! Jeg får en herlig lykkefølelse inni meg. Jeg jubler høyt, og smilet går jo nesten helt rundt. Akkurat sånn har jeg det nå.

Jeg har nemlig funnet meg bukse! Tenk deg det! Jeg har kjøpt meg bukse i en ordinær butikk! Det skjer jo sånn ca aldri at jeg kan kjøpe ei bukse i en ordinær butikk. Mine tømmerstokker krever masse plass, så bukser i butikk, det skjer aldri. Det er jo helst leggene mine som krever så mye plass. Lymfødem og lipødem er noe dritt!Når jeg står i speilet for å studere lår og legger, så ser jeg jo at leggene nesten er større enn lårene mine. Da er det kanskje ikke så rart at bukser i butikker blir en utfordring.

Selv om jeg vet at sikkert ikke så mange har legger av min størrelse, så har jeg mange ganger lurt på hvorfor produsentene ikke lager bukser med skikkelig vidde. Det er stilig å se på, og jeg synes det er behagelig å gå med. Det er vel ca hvert jubel år at det dukker opp bukser med skikkelig vidde i stormoten. Jeg kan se på personer som dukker opp på tv ruta og som bruker ordinære størrelser at de ofte har på seg bukser med vidde. Hvorfor er det da så vanskelig å få bukser i store størrelser med samme vidde?

Bukser er som sagt en stor utfordring for meg, men jeg har ei utrolig flink sydame, og hun syr bukser til meg som jeg er veldig fornøyd med. Jeg er nok veldig klassisk, og veldig ” kjedelig ” når det kommer til bukser og farger. På bukser blir det lite farger. Der er det sort som går igjen på omtrent alt. Jeg har hvite til sommeren, jeg har ei grå, og jeg har marineblå. En fin brunfarge tenker jeg blir det neste, men det er heller ikke lett å finne gode buksestoff, for jeg må ha noe som faller fint, og som ikke er så tynt at det viser alle de fine bulkene på lårene mine. Jeg er kresen sånn. Ikke har jeg peiling på stoff heller, og føler meg helt lost i stoffbutikker. Ikke alle er like flinke til å hjelpe heller.  Om du vet om butikker som virkelig er gode på buksestoff, eller om du har noen tips til gode stoff, så tar jeg i mot med stor takk!

Jeg har altså kjøpt meg bukse. I butikk. Fredag var vi 9 jenter som var på shoppingtur til Nais i Lyngdal. Nais er utvilsomt en av de fineste stormotebutikkene jeg vet om. Barbro som driver Nais er så utrolig flink til å velge klær til butikken. Mange spennende merker, flotte plagg, lekre farger, mye stilig tilbehør og så er det også klær for alle lommebøker. Jentene jeg var på shoppingtur med er flotte damer som jeg har trent sammen med, og det er så herlig å gå rundt i butikken sammen med disse. Smilet, og latteren satt løst, og så hadde man også flere øyne som kunne se når man passet klær.

På fredag fant jeg den stiligste og tøffeste buksen jeg har sett på lenge. Ikke bare var den stilig og tøff, men den var også utrolig fin. Jeg smilte litt da Barbro kom med den, for det er vel ikke hvem som helst som hadde gått med den. Det fordi den absolutt skiller seg ut. Men buksen var så stilig, den hadde god vidde for leggene mine, og en tøff, grønn farge. Buksen var fra greske MAT. Jeg var veldig spent på om den passet, og jeg jublet i prøverommet da jeg fikk den på meg, og jeg så at den satt som et skudd. Buksen har volanger fra knærne og ned som du ser på bildene, og det kan se ut som et skjørt når man står stille. Buksen hadde også en fin lengde, og med sandaler til, så blir den en veldig fin bukse som jeg kan bruke nå i sommer. Min mor smilte godt da jeg viste henne buksen, men gjett om det var ei som endret mening da hun så den på meg.

Jeg er så fornøyd med ny bukse, og gleder meg til å bruke den. Det er mange fine farger som passer i overdel til den grønne fargen på buksen. I overdeler har jeg jo litt å velge mellom sånn fargemessig. Sort og hvitt er nok aller finest. På Nais så hadde de også buksen i sort, men der var selvsagt størrelsen min utsolgt 🙁 Så nå skal jeg på leting i butikker rundt forbi i landet for å høre om noen kan ha buksen i sort. Om du vet om butikker som selger klær fra MAT, så tips meg gjerne. Har du sett denne buksen i en butikk, så vil jeg veldig gjerne vite det 🙂

Dersom du også trenger vidde i buksene, men ikke nødvendigvis har sånne store tømmerstokker som meg, så er det jo noen produsenter som selger bukser med litt vidde. På fredag på vår shoppingtur, så prøvde jeg vel fire bukser med vidde. Jeg passet ei anna bukse og som jeg tenker jeg må ha. Den buksen hadde mye mønster, og det er jeg ikke vant til, men jeg tror likevel jeg skal kjøpe den, for den var veldig stilig. Likte du buksene jeg har på bildene, eller lurer du på andre bukser med vidde, så kontakt Barbro, så hjelper hun deg videre. Du finner Nais her : https://www.facebook.com/naisbutikken/?epa=SEARCH_BOX

I dag har jeg trukket ut to heldige vinnere som begge vinner fotografering fra Berdalen Design og Foto i Vennesla. Det var mange som ønsket å være med i trekningen, og to heldige er trukket ut.

Vinneren av portrettfotograferingen inkludert stell av hår og legging av makeup, det ble : TOVE SOLHEIM!! Gratulerer så masse til deg, Tove med fotografering og styling!! Jeg er sikker på at dette kommer til å bli en flott opplevelse. Kanskje kan jeg også få lov til å vise et bilde eller to på bloggen når du har tatt bildene 🙂

Jeg har også trukket ut en heldig vinner av valgfri fotografering. Da kan man ta bilder av seg selv, babybilder, eller familiebilder – dette bestemmer man selv. Den heldige vinneren av valgfri fotografering ble : SIRI BERGE!! Gratulerer også til deg, Siri!! Jeg er sikker på at du også vil få en flott opplevelse når det skal tas bilder.

For de av dere som ikke ble trukket ut som vinnere av denne giveawayen, så planlegger vi en spennende fotoshoot når høsten kommer. Da ønsker vi å gi bloggens lesere muligheten til å bli med på en fotoshoot hvor man også blir stylet før bildene tas. Jeg vet at mange av dere har lyst til å ta skikkelige bilder, og jeg mener det er viktig sånn at du kan se hvor flott du faktisk er! Vi vil tilby ulike pakkeløsninger for dere, og ikke minst en fantastisk opplevelse! Høres ikke det spennende ut? Er det noe du kunne tenke deg å være med på? Mer info kommer etter hvert.

Ha en nydelig søndag! Neste helg på bloggen, så skal du få se mer av fra min shoppingtur til Lyngdal, og jeg har fått en super spennende pakke fra Danmark som du bare kan glede deg til å se innholdet i. Dette er et danske merke som ennå ikke er å få kjøpt i Norge, men forhåpentligvis vil det snart bli mulig 🙂

 

15 kommentarer
    1. Ha en fantstisk flott dag 🌺 opplever litt sånn at når jeg skal kjøpe bukser og sier jeg ønsker vidde så stopper det seg .

    2. Så deilig å finne bukser , herlig opplevelsen . Du er som alltid fin og fargerik i tøyet . Ha en fin søndag

    3. Vakre Heidi,
      Den buksa og toppen passa dæ virkelig fint ! 😊👍
      Ønsker dæ og dine en fortsatt fin sommer ! 🌞😎🌺

    4. Vakre Heidi,
      Den buksa og toppen passa dæ virkelig fint ! 😊👍
      Ønsker dæ og dine en fortsatt fin sommer ! 🌞😎🌺

      1. Fineste Ragna – Tusen takk <3
        Det var utrolig moro å finne ei bukse som passet, og som også var så stilig 🙂 Håper du får en fantastisk sommer sammen med dine.

    5. Hei

      Supert antrekk 😊 Til info så har Alexis mote noen klær fra MAT, sjekk ut nettbutikken. Og, skulle du være i Hellas så kan du finne mye kjekt fra MAT.

      Riktig god sommer 😎

      1. Tusen takk, Bodil 🙂 Takk for tips. Jeg har sjekket ut Alexis da jeg vet at de selger litt MAT, men dessverre 🙁 De hadde heller ikke disse buksene. Hadde nok gått amokk om jeg ble sluppet løs i en MAT butikk 🙂 Riktig god sommer til deg også!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg