Luke nummer 9 åpnes

Kalenderen viser 9.desember allerede. Vi har åpnet 8 luker i bloggens flotte julekalender, og det er like spennende hver dag når en ny vinner skal trekkes ut. Heldigvis er det mange dager igjen frem til julaften, og det betyr at det fortsatt ligger mange flotte gaver, og venter på en ny eier. Jeg blir så utrolig glad når vinnere viser så stor glede når jeg kontakter dem. Det gjør jo at julekalenderen blir ekstra fin, også for meg. Jeg tror at jeg hver eneste dag skriver viktigheten av at dere legger ned nok informasjon i kommentarfeltet. Det er fortsatt noen som kun skriver et fornavn, og da er det jo helt umulig for meg å vite hvem vedkommende er når trekningen blir gjennomført. Står det kun et fornavn, så mister man muligheten til å motta premien fordi jeg ikke får tak i vedkommende. Du har anledning til å være anonym når du legger igjen en kommentar, men velger du å være anonym, så MÅ du huske epostadressen din!!! Ønsker du kun å ha med fornavnet ditt, så må du også skrive inn epostadressen din. Epostadressen din er egentlig alfa, og omega for at jeg skal kunne få kontakt med deg om du vinner. Epostadressen din vil også kun bli synlig for meg, så husk, husk, husk!!

I dag skal jeg ta dere med til en spennende butikk som ligger i Lillestrøm. Dere skal få bli med til Maxima Mote. Maxima er en butikk jeg dessverre ikke har fått gleden av å besøke ennå, men det er absolutt en butikk som skal besøkes! Jeg har snakket med mange som skryter veldig av butikken, så er du i nærheten av Lillestrøm, så legg et besøk innom Maxima! Butikken ligger i midt i Lillestrøm sentrum. Butikken ligger på bakkeplan med parkering rett utenfor døren. I butikken finner du ett godt utvalg av hverdags, fritids og selskapsklær fra str. 42 – 56. Butikken ble åpnet en gang på 90 tallet av Gerd Bibow. Hun var den første i Norge som solgte rene stormoteklær. Maxima var en kjede til 2013 da Berit Hermansen overtok butikken. Berit valgte å beholde navnet da dette var godt kjent blant kundene, og Berit har nå drevet butikken i 4 år med de samme jentene. Berit Hermansen selv har jobbet i butikken i 9 år nå. Maxima har ett veldig godt utvalg av ulike merker i butikken, så her bør det være noe for enhver smak. Jeg gleder meg masse til å besøke butikken etter hvert!

I dag skal dere få se litt av utvalget som Maxima har i butikken sin. Nannah Ringstad er ei av damene som har vært å finne i butikken, og det er Nannah som er den flotte modellen på bildene.


Kjole Nannah har på seg her er fra Boheme, og jakken er fra Loft.


Hvor stilig er ikke denne overdelen? Denne kommer fra MAT – jeg elsker MAT <3



Er du på utkikk etter juleantrekket, så er kanskje disse to røde kjolene ett godt tips? Den første røde kjolen er fra Q’nell, og den nederste kjolen, og skjerfet er fra Boheme. Jeg har den røde fra Boheme, og jeg elsker den !! Det blir min julekjole! Boheme er norsk stormote, og jeg synes de har mye lekkert!


Denne jakken, den er bare lekker! Denne står utvilsomt på min ønske liste! Jakken kommer fra Boheme, og er jo så flott sammen med bla den røde kjolen.


Her har Nannah på seg en flott genser, og genseren er fra Chalou.


Lilla er nok min favorittfarge. Her har Nannah på seg ei flott, lilla jakke, og jakken er fra Chalou.


Der er en del spennende norsk, stormote, og en av de norske produsentene er Dia Dia. Blusen Nannah har på seg er fra nettopp Dia Dia. Vesten er fra Q’neel.


Sort er jo også flott til jul, og her har Nannah på seg en sort festkjole med jakke fra Handberg.

 

Dette var ett lite utvalg av hva du kan finne på Maxima Mote i Lillestrøm. Takk til Nannah for modelljobben!

Bak gårsdagens luke i julekalenderen vår, så lå det ei nydelig jakke / cardigan fra Pont Neuf. Mange ønsket å være med i trekningen, og det er utrolig moro!! Den heldige vinneren ble : INGRID !!!! Gratulerer så masse til deg Ingrid med den flotte jakken!! Jeg håper du vil få stor gleden av den! Jeg tar kontakt med deg i løpet av dagen. Jeg så blant kommentarene at det var flere som hette Ingrid som hadde lagt igjen en kommentar. Jeg har ikke etternavn på vinneren, men jeg har epostadressen, så mail kommer til riktig Ingrid i løpet av dagen.

Vi skal åpne luke nr. 9, og bak dagens luke, så finner vi et gavekort på 500 kr fra nettopp Maxima Mote! Bor du i nærheten av Lillestrøm, så kan du besøke butikken, men skulle du bo et stykke unna, så ordner du dette med butikken. Kjenner du til ulike merker, og kjenner du størrelsen din, så blir det ikke noe problem å få brukt gavekortet. Maxima har en hjemmeside hvor du kan se hvilke merker de fører : http://www.maximalillestrom.no/  , og på Facebook : https://www.facebook.com/MaximaMoteLillestromAs/?fref=ts    Service står i høysetet, så du som vinner gavekortet vil få veldig god hjelp 🙂 Vil du bli den heldige vinneren av gavekortet, så legg igjen en kommentar på bloggen min. I morgen kan du være den heldige!!

 

24 kommentarer

Siste innlegg