Spreke treningsklær, og en sprek gave!

Unnskyldningene for ikke å trene er mange, og de er enda flere blant oss overvektige. Mange tror det er farlig å trene – hjertet kan jo stoppe om man tar seg helt ut. Jeg vet ikke hva som er mest farlig: det å trene, eller det og ikke trene…?? Vi overvektige har som regel også en haug av vondter… det er vondt i knær, i skuldre, i rygg, og egentlig i hele kroppen. Får vi vondt når vi trener, så konkluderer selvsagt mange med at treningen er skadelig for de… er det skadelig, eller er det kanskje vondt fordi man ikke har brukt kroppen på en haug av år? Skulle det være sånn at vondtene fortsetter, så er det likevel mye man kan gjøre, og faktisk også oppleve at vondtene blir mindre vonde. Det er jo også en selvfølge at kroppen får skikkelig juling de første gangene på trening. Det vil være vondt både her, og der. Du vil være lemster, du vil ha vondt for å bevege deg – det skriker i musklene … men det er ikke farlig. Dette er bare kroppens måte å fortelle deg at du nå har brukt muskler du ikke har brukt på evigheter, det er kroppens måte å fortelle at du faktisk har trent! Det betyr også at kroppen er glad, og den vil jo at du skal fortsette, ikke gi deg.

En av unnskyldningene som ofte blir brukt når det kommer til trening blant overvektige, det er at man ikke finner treningsklær, men også dette er en veldig dårlig unnskyldning. Det er ikke alltid lett, men man får tak i. Det er stadig flere stormote produsenter som ser at etterspørselen etter treningsklær er stor, men man skulle selvsagt håpet på at stadig flere så dette. Går du innom en stormotebutikk, så er sjansen for at du får tak i treningsklær absolutt tilstede. Stormberg er også ett veldig godt tips. Jeg vet at Studio kom med treningsklær i høst, og jeg vet at Zhenzi kommer med en sprek serie med treningsklær nå i desember. Denne treningsserien skal jeg skrive mer om etter hvert, men den er skikkelig sprek med stilige farger, og mønstre. Tidligere måtte vi bare ta det vi fikk, og ofte var det en herremodell i sort, eller marine, farger fantes ikke. Nå er der jo så mye flott å få tak i om man er en såkalt ordinær størrelse. Flotte farger, og ett hav av treningsplagg å velge blant. Jeg skulle jo ønske at det var litt sånn for oss store også. Jeg ønsker ett større utvalg, og jeg ønsker spreke treningsklær. Man får faktisk litt ekstra energi når man får på seg fargerike, og gode treningsklær. ” Alle ” vil at vi skal bli mer aktive, men om vi skal bli det, så er vi avhengig av at det også finnes gode klær til oss. Jeg vet alt om å trene i ordinære t-skjorter som verken puster, eller transporterer fukt. Det er grusomt! Treningsbukser som sitter godt når man beveger seg, det er jo også ett must, så jeg har ett stort håp om at ting er i ferd med å skje, og at flere produsenter kommer på banen.

Alexis Stormote er en av mine favoritt butikker. De har butikk i Oslo, og Moss, og jeg har kun vært på butikken i Skippergata i Oslo, og det er en flott butikk! Butikken er stor, og har ett veldig godt utvalg av klær for alle kvinner fra str. 42 til 56 +. Hos Alexis finner du hverdagstøy, pentøy, undertøy, treningstøy, yttertøy, tilbehør, støvletter , altså det meste. Alexis med sine to butikker på 250 kvm  er blant Norges største stormotebutikker. I tillegg har Alexis en flott nettbutikk, og der har jeg handlet en del. Det er så enkelt å bestille, og rimelig frakt som også inkluderer en eventuell returfrakt. I tillegg til at butikkene til Alexis er store, og har ett veldig godt utvalg, så er de veldig gode på en annen viktig ting, kundeservice! De har ansatte som er der for deg, men vil du klare deg på egenhånd, så blir det absolutt respektert. Det er en varm, og god atmosfære. De har store, gode prøverom, og de har sofa til den tålmodige mannen som våger seg inn sammen med sin kjære 🙂  En god kopp kaffe, en god sofa og noen blader, da kan i alle fall min bedre halvdel sitt en stund. Jeg har en fantastisk tålmodig mann i utgangspunktet, men en god sofa, og en god kopp kaffe, det hjelper alltid godt.

Tilbake til treningsklær. Alexis Mote har to ulike merker i treningsklær. Det ene er Carite Sport, og her er det både treningstopper, og treningsbukse/Capri, og tights. For meg er dette merket litt ukjent ennå, men jeg skal absolutt prøve det ut. I tillegg har Alexis ett sprekt merke som heter X – Two. Spreke farger, og design. Det er sprekt med rosa treningstopp, og bukser hvor fargene tas opp i livet, eller i sidene. Sånt liker vi! I dagens luke, så er det treningsklær fra Alexis du kan vinne, men først skal vi fortelle hvem som vant gårsdagens flotte treningspakke fra Spring, samt hvem som vant de frodige, og flotte badenymfene fra Cinderella Stormote. Vinneren av treningspakken ble :  Kristin Josdal!!! Gratulerer så masse med ei sprek treningsgave!! Håper du finner treningsgleden på Spring!!          og vinneren av de to flotte badenymfene ble :  Berit Larsen !! Gratulerer så masse til deg også, Berit!! Jeg tar kontakt med begge i løpet av dagen. 

Bak dagens luke, så ligger der treningsklær fra Alexis Mote. Du kan enten velge en treningstopp, eller du kan velge en treningsbukse. Trenger du treningsklær? Legg igjen en kommentar på bloggen, og husk epostadressen din, så kan det være du som blir den heldige vinneren. Du kan velge om du ønsker treningsoverdel, eller  bukse fra Carite, eller om du ønsker deg fra X – Two. Hvem som vinner, det vil du få vite på bloggen i morgen. Det betyr ikke noe hvor du bor. Alexis sender gaven hjem til deg 🙂


 

Det er mange som har vært med på å gi gaver til bloggens adventskalender, og de fortjener litt oppmerksomhet:-)  Uten alle disse som har gitt så flotte gaver, så hadde det ikke vært noen adventskalender. Disse sender jeg en stor takk til :

* Alexis Mote – http://www.alexismote.no/index.php

* Nice Size – https://www.facebook.com/nicesizedrobak/?fref=ts

* Nais – https://www.facebook.com/naisbutikken/?fref=ts

* Mother India – http://motherindia.no/

* Helsekilden – http://www.helse-kilden.com/index.html

* Ellinors Stue – https://www.facebook.com/Ellinors-Stue-737863952915609/?fref=ts

* Spring Trening – http://www.springtrening.no/

* Sørensen Sko – https://www.facebook.com/JSorensenSko/?fref=ts

* Snefrids Hus –  http://www.snefridshus.no/

* Cinderella Stormote – https://www.cinderella.no/

* Lingzi – https://www.facebook.com/Lingzidametoy/?fref=ts

* Ciso – http://ciso.dk/

* Stormberg – http://www.stormberg.com/no/

* Dia Dia – http://www.diadia.no/

* L’evolution – http://levolution.no/

* Zhenzi – http://www.zhenzi.com/zhenzi.aspx

* Hjerter – http://www.hjerter.no/

* Wilhelmines – http://www.stormote.com/

* Pont Neuf – http://pontneuf.dk/eng/

* Maxima Mote  – http://www.maximalillestrom.no/

* Handberg – http://www.fashiongroup.dk/

* Forever Living konsulent Ingrid Pedersen Tveita – http://myaloevera.no/forevertveita/nb/start

* Torhild Aas Uavhengig Norwex konsulent på Sørlandet : https://www.facebook.com/Torhild-Aas-uavhengig-Norwex-konsulent-på-Sørlandet-365893576931418/?fref=ts

* Vita Univers – https://vitaunivers.no/

* Fants Favoritt – Norges eneste hundekafe – https://www.facebook.com/fantsfavoritt/?fref=ts

* Urtemor – https://www.facebook.com/BioTeam-Helhetsterapi-127691605882/?fref=ts

* Amway / Margareth Holdø – http://www.amway.no/user/margareth61?mobile.redirected=true

40 kommentarer

Siste innlegg